dilluns, 25 de setembre del 2017

Nous camins



   Camins inertes travessaven el pensament dun recorregut idíl·lic que vaig decidir començar. Avui, el primer pas, i amb ell, la gratificació deixir del meu món euclidià que divaga en la res i a la vegada en el tot. Descobrir la realitat de nous paisatges més enllà del blanc i el negre, de noves nits estrellades que formen un nom, i dinfinitats de camins amb una única intersecció, desitjada i benvinguda per latzar.

   Malauradament, voldré mirar enrere, debilitat carnal dun passat, però és el vent de ponent qui encisa el meu camí i fa regne dels meus ulls, un horitzó que magradaria despullar, lentament, engalipat per la màgia blanca dun silenci harmoniós, que bategarà darrere cada petjada.

   Alquimista per un temps i arquitecte aficionat per un altre, vaig aprendre a renàixer de la crisàlide banyada dels meus gemecs, pornografia barata si transvestim aquest viatge efímer que tan sols he començat amb la virginitat posada daquestes botes.

   Darrera aquesta falsa divagació, on el meu cap presidia les meues il·luminades cavil·lacions, crec que és moment de poder fer el segon pas.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada